top of page

Viivin Vintage

 

Koko perheen yhteisen vanhojen autojen harrastuksen myötä menneiden vuosikymmenten tyyli ja muoti on tullut tutuksi Viivin lapsuudesta asti. Perheessä on harrastettu 1960-1970 lukujen museoautoja ja niillä osallistuttu lukuisiin harrastetapahtumiin ympäri Suomea.

 

Päästäkseen menneiden vuosikymmenten tunnelmaan, monilla harrastajilla on tapana pukeutua tapahtumissa omien autojen tyylin ja aikakauden mukaisesti. Perheen yhteinen autoharrastus on vienyt Viivin jo pienestä pitäen mm. talkootöihin makkaranpaistosta pysäköinninohjaukseen sekä tapahtumajärjestämisen pariin, vintagemuotinäytökseen malliksi sekä kahvilan pitäjäksi omalla museolla järjestetyissä tapahtumissa.

 

viivinvintage_aatekaappi5.jpg
viivinvintage_aatekaappi3.JPG

Viivin Vintagen verkkokauppa avautui toukokuussa 2021. 

www.viivinvintage.fi

Löydät Viivin Vintagen myös seuraavista kanavista:

Viivin Vintage Instagram

Viivin Vintage Facebook

viivin  vintage 2.png

Viivin Vintage myy uniikkeja, huolella valittuja vaatteita sekä asusteita menneiltä vuosikymmeniltä.

 

Löydät valikoimista pääasiassa second handia, vintagevaatteita sekä asusteita 1960-1990-luvuilta. Viivin Vintage on keskittynyt erityisesti Suomessa tehtyihin vaatteisiin, mutta valikoimista löytyy toki muuallakin tehtyjä vaatteita.

 

Tarjolla on mm. naisten, miesten sekä myös lasten takkeja, mekkoja, koruja sekä paljon muutakin! Viivin Vintagen erikoisuutena käytettyjen vaatteiden lisäksi useamman eri kaupan käyttämätöntä loppuvarastoa 1950-1990-luvuilta.

viivin_vintage_viivi3.jpeg
bottom of page